top of page

DISTRIBUSJON

61XOEABDwiL.jpg
Beginning Acrylic.jpg

Kontur forlag har siden 2010 distribuert mange av de største kunstbokforlagene i verden som: Thames and Hudson, Laurence King, Prestel, Phaidon og mange fler.

Vi har en enorm titteldatabase hvor alle våre kunder har tilgang til

tusenvis av bøker for barn og voksne i alle sjangere, spill, tegneutstyr, fargeleggings- og aktivitetsbøker, klistremerkealbum og mye mye mer. 

Ønsker du søke i Norges største titteldatabase for kunst-, design-, mote-, foto, aktivitetsbøker, papirvarer og mye mer, send mail med firmanavn til kontakt@konturforlag.no og vi sender deg en link som gir deg tilgang til databasen i løpet av kort tid.

Kontur forlag distribuerer mange av de største og mest anerkjente kunstbok­forlagene i Europa og USA.

Hver vår og hver høst går vi gjennom forlagenes kataloger og gjør et kvalitativt utvalg som vi tar inn i vår samlede presentasjonsliste for sesongen.

I vår utvelgelsesprosess prøver vi både å velge ut bøker med et godt litterært og faglig innhold, og et utvalg av underholdene titler som kan være med på å skape kreativ utfoldelse, skaperglede og en god forståelse for design, mote, kunst og fotogra .

Ved siden av alle de nye titlene som vi presenterer hver måned, kan vi også skaffe alle årets titler og hele backlist­katalogen fra alle forlagene vi er distributør for.

Vi bistår gjerne med lister over titler man ønsker innen forskjellige temaer og sjangere.

Vi har flere ganger bistått med å skaffe relaterte utgivelser til kommende utstillinger for mange av landets største kunstmuseer. Vi lager også lister med gode utvalg til design­, interiør­ og klesbutikker.

Vi fører også leker, spill og andre barnerelaterte produkter – i tillegg til barnebøker – til mange av landets spesialbutikker.

Vi fører også mange gave­ og papirvarer som kort, notisbøker, tegne­ og aktivitetsbøker, håndarbeidssett, papir gurer og veldig mye annet.

Vi tilbyr gode innkjøpsrabatter og samler bøkene fra de forskjellige forlagene til én sending. Fraktutgiftene blir da bare frakten fra Oslo med Schenker. Alle innførselsavgifter er dekket av oss, og du mottar bestillingen din til en gitt pris, uavhengig av valutasvingninger og varierende utenlandske transport­ og innfør­ sels­kostnader.

Vi sender bøker over hele landet, og ønsker du å føre våre titler, ta kontakt for lister og betingelser på mail: kontakt@konturforlag.no eller på tlf: 941 42 340

 

 

bottom of page