top of page
Handle med oss:

Kjøpsbetingelser:

 

Du kan betale med betalingskort som Visa og MasterCard etter at du har trykket på PayPal Checkout. Du kan også betale med en Paypal-konto om du har dette, men det er ikke nødvendig for å betale for bestillingen din.

 

Ordre er betinget av tilgjengelighet. Når du gjennomfører en bestilling, vil du motta en e-post som bekrefter at vi har mottatt din ordre (bestillingsbekreftelse). Når vi har akseptert din ordre, vil du motta en ny e-post der vi bekrefter din ordre (ordrebekreftelse).

Dersom det skulle være en feil i prisingen av et produkt, et produkt ikke er tilgjengelig eller vi av andre grunner må kansellere din orde, gir vi deg beskjed så snart vi kan. Ved eventuelle prisfeil forbeholder vi oss retten til å justere eller kansellere bestillinger. Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillinger der vi ser oss nødvendig. 

 

Fullstendig betalingsvilkår finner du på www.paypal.com

 

Frakt og retur

 

Vi sender med Bring / Posten.

Vi strever med å behandle ordre fortløpende og innen 1-5 arbeidsdager fra ordren er mottatt.

Ved kjøp av produkter for over 500 kr er frakten gratis

 

I de tilfellene en pakke blir nektet mottatt av kunde eller ikke hentet på hentestedet, vil pakken sendes tilbake til oss. Ved slike tilfeller vil vi belaste kunden for fraktkostnadene ved refundering av kjøpsbeløpet. Per i dag er beløpet maks kr 200. 

Dersom kunden mangler informasjon angående sin bestilling må de ta kontakt med oss fortløpende og innen hentefristen.

Gratis frakt ved kjøp over 500 kr

bottom of page